Hellävaraista
hammashoitoa

Toiminta-ajatuksemme on hoitaa potilaita vauvasta vaariin, huomioiden jokainen potilas toiveineen omana kokonaisuutenaan.

Helmikuussa 2020 avattu vastaanottomme sijaitsee Siilinjärven keskustassa. Autolla saapuminen luoksemme on helppoa, koska pysäköintipaikat ovat vastaanoton vieressä. Meillä on erittäin viihtyisät ja nykyaikaiset tilat. Odotushuoneen
nojatuolissa voit nauttia vaikka kupposen kahvia.

Tarjoamme perushammashoidon lisäksi laajasti muitakin suun-ja hammashoidon palveluita mm. suukirurgiaa, oikomishoitoa sekä hammashoitoa esilääkityksessä. Suuhygienistimme tekee perushoitojen lisäksi mm. soodapuhdistuksia sekä valkaisuhoitoja. Olemme perehtyneet pelkopotilaiden hoitoon, josta olemme myös saaneet paljon hyvää palautetta.

Suosittelemme kaikille säännöllistä suunterveyden kontrollointia ja halutessasi määrittelemme juuri Sinulle sopivan kutsuvälin. Kanta-asiakkaanamme pyrimme järjestämään Sinulle avun kiireellisessä tilanteessa mahdollisimman pian.

Voitte luottaa siihen, että me täällä HammasLilissä panostamme kaikki yhdessä potilaan korkealaatuiseen hoitoon. Meidän motto on tarjota hoitoa sitä tarvitseville ja haluaville, tilanteessa kuin tilanteessa. Jos teillä on ongelma jota muut palvelut eivät voi hoitaa, me löydämme siihen ratkaisun.

Hoitotiimimme on täällä valmiina Sinua ja läheisiäsi varten
Lämpimästi tervetuloa 🙂

Najin Atashkari
Hammaslääkäri ja toimitusjohtaja